Welkom bij gastouderbureau Betsie
Onze website wordt op dit moment compleet vernieuwd, morgen kunt u de gehele website bezoeken. Onze excuses voor het ongemak.
 Dat betekent vast dat je op zoek bent naar de meest geschikte gastouder voor jouw kind(eren). Gastouderbureau Betsie (GOB) staat voor persoonlijke en vertrouwde kinderopvang. Je kunt bij ons terecht voor kleinschalige, flexibele en betaalbare kinderopvang in een groot deel van NoordBrabant, Limburg en Gelderland

Gastouderbureau Betsie: kwalitatief én voordelig!

Gastouderbureau Betsie onderscheidt zich door de persoonlijke bemiddeling en lage bureaukosten, bovendien hanteren we geen inschrijfkosten of boeteclausules.

Gastouderbureau Betsie, in vertrouwde handen

Gastouderbureau Betsie
Gastouderbureau Betsie (GOB) staat voor persoonlijke en vertrouwde kinderopvang. Je kunt bij ons terecht voor kleinschalige, flexibele en betaalbare kinderopvang in een groot deel van Noord-Brabant, Limburg en Gelderland. Hier vind je informatie over gastouderopvang, gastouders, onze werkwijze, de kosten en fiscale (subsidie)regeling voor gastouderopvang vanuit de overheid.

 

Gastouderbureau voor vertrouwde opvang
Ouders die voor een gastouder kiezen vinden het belangrijk dat hun kinderen worden opgevangen door een vast en vertrouwd persoon in een rustige en kleinschalige omgeving. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt tevens dat professionele gastouderopvang heel goed is voor kinderen. Dat komt doordat gastouders meer individuele aandacht kunnen bieden aan de kinderen. De kinderen kunnen zich hechten aan één vast persoon. Door de kleinschaligheid heerst er dan ook meer rust binnen de groep.

Gastouderbureau Betsie onderscheidt zich door de persoonlijke bemiddeling en lage
bureaukosten, bovendien hanteren we geen inschrijfkosten.
• Geen inschrijfkosten én lage bureaukosten
• Kosteloos matchen en bemiddelen tussen vraag- en gastouders
• Korte lijnen, snel reactie en persoonlijk contact
• Ondersteuning mogelijk bij de aanvraag van kinderopvangtoeslag
• EHBO-cursussen en themabijeenkomsten voor gastouders
• Financieel gezond gastouderbureau, zonder duur personeel of kantoorpand.

Wat kan Gastouderbureau Betsie voor je betekenen?
Gastouderbureau Betsie is een sinds 2005 erkend geregistreerd gastouderbureau. Onze missie is om je kwalitatieve ondersteuning te geven bij de opvang van uw kind(eren). Ben je op zoek naar een geschikte gastouder? Wij gaan geheel vrijblijvend voor je op zoek! Heb je al een gastouder? Ook dan kun je bij ons terecht en zorgen wij ervoor dat de overgang naar ons bureau soepel verloopt!

Wij zoeken nog gastouders die beschikbaar zijn. Meld je aan voor een vrijblijvende inschrijving.

Gastouderopvang in jouw regio

Werkende en studerende ouders zoeken de beste opvang voor hun kind. Opvang waarbij persoonlijke aandacht wordt gecombineerd met een optimale ontwikkeling van hun kind. Het GOB biedt deze opvang in samenwerking met ongeveer 150 gastouders verspreid over Noord-Brabant, Limburg en Gelderland.

Samen met ruim 150 gastouders organiseren wij gastouderopvang in de directe omgeving zoals WijchenNijmegenBoxmeerUdenVeghelEindhovenCuijk,  OssReekGrave en Arnhem.

 

Geen inschrijfkosten

Lage bureaukosten

Kosteloze koppeling

Persoonlijk contact

Hulp bij aanvraag
toeslagen

Cursussen voor gastouders

Wij zijn je graag van dienst.

Ben je op zoek naar meer informatie of heb je vragen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op via het contact formulier, mail naar info@gast-ouder.nl of bel op 0486 421637.

Wij helpen je graag verder