Vraagouder

Gastouderopvang is een unieke vorm van kinderopvang. Het is kleinschalig zodat ieder kind de aandacht en zorg krijgt die het nodig heeft om zich optimaal te ontwikkelen. Ieder kind is immers uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen manier. Bovendien is gastouderopvang de voordeligste vorm van kinderopvang.

Hieronder vindt u alle voordelen van gastouderopvang overzichtelijk op een rijtje.

  • Gastouderopvang is flexibel en geeft rust
  • Veel persoonlijke aandacht bij de gastouder
  • Gastouderopvang is (vaak) voordeliger
  • Gastouderopvang is professionele opvang
  • Een kind is meer op zijn gemak bij de gastouder
  • Iedere dag hetzelfde gezicht in een huiselijke omgeving
  • Gastouderopvang vindt plaats in veilige, gezonde en gecontroleerde woningen
  • Gastouderopvang is samen spelen en ontdekken.

Recht op kinderopvangtoeslag? Klik hier  en/of ga naar onze site omtrent kinderopvangtoeslag kinderopvangtoeslag.

Gastouder zoeken

Vraagouders hebben vaak al een ouder op het oog. Indien u dit nog niet hebt, vragen wij of een gastouder die bij ons bekend is, bereid is uw kinderen op te vangen. Hebben wij een geschikte kandidaat, dan stellen wij deze aan u voor. Tijdens dit gesprek maakt u kennis met de gastouder en bespreekt u samen uw wensen en verwachtingen rond de opvang. Wij vinden het erg belangrijk dat de vraag- en gastouders een klik hebben. Indien deze klik er niet is dan krijgen wij gerust verder voor een andere gastouder.

Kwaliteit van de opvang

Het GOB maakt zich sterk voor kwaliteit van de opvang. De bij ons geregistreerde gastouders en vraagouders worden regelmatig voorzien van nuttige informatie en handige tips bij de opvang van kinderen. Onze organisatie ontvangt daarbij de medewerking van diverse specialisten op het gebied van kinderopvang. Het welzijn en de positieve ontwikkeling van uw kind staat daarbij voorop.

Een jaarlijkse risico-inventarisatie voor veiligheid en gezondheid op het opvangadres, themabijeenkomsten, EHBO voor kinderen, een oudercommissie, een adequate klachtenafhandeling, een goedgekeurd pedagogisch plan, deskundige fiscale kennis en de ondersteuning van specialisten op dit vakgebied moet het kwaliteitsniveau van onze organisatie op een hoogwaardig niveau houden.

Aanbod vraag- en gastouders

Bekijk het locatieoverzicht waar wij momenteel bemiddelen tussen vraag- en gastouders.

Wij kunnen voor u een persoonlijk vrijblijvend rekenvoorbeeld maken zodat u exact kunt zien wat de kosten zijn. Neem eenvoudig contact op voor meer info of vraag direct een vrijblijvende offerte aan: