Oudercommissie van het gastouderbureau

Bij Gastouderbureau Betsie hechten wij veel waarde aan de mening van ouders en verzorgers. Daarom hebben wij een oudercommissie opgericht. Met deze oudercommissie geven wij ouders en verzorgers de mogelijkheid om mee te denken en te adviseren bij onderwerpen over de opvang van hun kind(eren).
De oudercommissie vertegenwoordigt de ouders in het beleid van ons en zorgt ervoor dat de gemeenschappelijke belangen van ouders en kinderen behartigd worden. Ongeveer drie keer per jaar komen zij samen. Tijdens de vergaderingen is ook de coördinator van het gastouderbureau aanwezig. De commissie wordt op de hoogte gesteld van onder andere lopende zaken binnen het gastouderbureau en ontwikkelingen op het gebied van gastouderopvang.

Denk ook mee
Heb je vragen voor de Lokale Oudercommissie? Stel ze gerust via een e-mail. In het eerstvolgende overleg wordt je vraag behandeld. Wil je zelf meedenken en advies geven? Aanmelden mag altijd! De oudercommissie van het gastouderbureau is te bereiken via info@gast-ouder.nl

Wij zijn je graag van dienst.

Ben je op zoek naar meer informatie of heb je vragen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op via het contact formulier, mail naar info@gast-ouder.nl of bel op 0486 421637.

Wij helpen je graag verder

Gastouderburau Betsie
Heihoekscheweg 2
5363 SB Velp (NB)
t. 0486 - 421 637

Volg ons op:

 

Onze regio's: Noord-Brabant, Limburg & Gelderland