Onze visie

Het GOB stelt zich ten doel om je kind een omgeving te bieden, die voorziet in basisbehoeften als veiligheid en geborgenheid, maar ook bijdraagt aan een optimale ontwikkeling. Persoonlijke aandacht, een positieve benadering (‘goed gedaan hoor’) en stimulans op het juiste moment zorgt ervoor dat je kind uitgroeit tot een zelfstandig individu met een goed gevoel voor eigenwaarde.

Kinderopvang is een kwestie van vertrouwen. Ouders vertrouwen hun allerliefste bezit toe aan een ander. Zij moeten de zekerheid hebben dat hun kind ook in hun afwezigheid een veilige opvang en een verantwoorde opvoeding genieten. Elke kinderopvangorganisatie is verplicht om een pedagogisch beleidsplan te hebben dat voldoet aan de competenties volgens de wet en wordt goedgekeurd door de GGD. Het pedagogisch beleidsplan dwingt tot nadenken over doelen en middelen van aanvullende gezinsopvoeding. Het laat zien waarop ouders kunnen rekenen als zij hun kind in handen van een gastouder geven. Het pedagogisch beleidsplan zorgt ervoor dat ouders de gastouder kunnen aanspreken op haar beloften. Verder vormt het een goed uitgangspunt voor onderling gesprek. 

Ons pedagogisch beleidsplan:
Lees ons pedagogisch beleidsplan voor meer informatie. Klik hier om het pedagogisch plan te downloaden.

Wij zijn je graag van dienst.

Ben je op zoek naar meer informatie of heb je vragen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op via het contact formulier, mail naar info@gast-ouder.nl of bel op 0486 421637.

Wij helpen je graag verder

Gastouderburau Betsie
Heihoekscheweg 2
5363 SB Velp (NB)
t. 0486 - 421 637

Volg ons op:

 

Onze regio's: Noord-Brabant, Limburg & Gelderland