Ons Team: Een echt familiebedrijf

Met Gastouderbureau Betsie (GOB) verzekeren ouders zich van kwalitatief goede kinderopvang. De bemiddelingsmedewerker voert samen met de gastouder de risico-inventarisatie uit in de woning waar de opvang plaats vindt en tevens conformeren de gastouders zich aan het pedagogisch beleid. Het GOB regelt de zakelijke afspraken tussen gast- en vraagouder en bemiddelt en begeleidt in geval van problemen.
Dit doen we met een enthousiast team. De eigenaresse van het Gastouderbureau is Betsie en daaromheen heeft ze vooral familieleden verzameld om mee in het gastouderbureau te werken. Een echt familiebedrijf. Hierbij stellen wij ons graag aan jullie voor;

Van links naar rechts: Betsie – Karin – Caroline – Monique – Harold

Betsie van Thiel-Tielemans (Oprichtster)
Ik ben getrouwd met Piet en samen hebben we 5 kinderen en zijn trotse opa en oma van 14 kleinkinderen. In 2005 heb ik met veel passie het gastouderbureau onder de naam van Gastouderbureau Grave-Mill-Landerd opgestart. Met voorheen het werk als kinderverpleegkundige waar ouders hun dierbaarste bezit aan mij toevertrouwden was voor mij de slogan ”In vertrouwde handen” van groot belang. Deze tekst kwam ook op de website te staan. Harold heeft mij altijd bijgestaan waar het nodig was en spoedig kwamen hier Monique en Karin bij. Ik doe de administratie en verricht daar waar nodig is nog wat hand- en spandiensten.
Ik zie een heel actief team dat met veel liefde en aandacht voor al onze gast- en vraagouders klaar staat en meedenkt om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn en oplossingen zoekt voor hun wensen. Het streven is dat vraag- en gastouders tevreden zijn en boven alles dat kinderen op een goede plek worden opgevangen.
Ons team wens ik heel veel succes om dat ideaal vast te houden: “In vertrouwde handen”.

Harold van Thiel (administratie)
Zoals je hierboven kunt lezen is “ons mam” in 2005 gestart met haar gastouderbureau. Vanaf dat moment ben ik er eigenlijk op natuurlijk wijze ingerold. Mam vroeg mij te helpen met de lay-out, facturen etc. en daar ben ik eigenlijk nooit meer mee gestopt. Zelf heb ik aan de HTS bouwkunde gestudeerd dus dit is een hele andere tak. Ik werk dus al meer dan 15 jaar bij het gastouderbureau in een team met verder alleen maar vrouwen. Het leukste vind ik om andere mensen te helpen met het zoeken naar een gastouder, het regelen van de juiste betalingen en om ervoor te  zorgen dat mensen de werking van de kinderopvangtoeslag begrijpen.
Sinds 3 jaar ben ik de trotste papa van de wereld van onze dochter Floor en onze jongste Pim is geboren in augustus 2022. Heel bijzonder en intens gelukkig om papa te mogen zijn.

Monique van Kessel (administratie – belastingconsulente)
Ik ben Monique van Kessel, getrouwd met Pieter en samen hebben wij twee dochters, die ook ieder een eigen gezin hebben. Sinds 2007 ben ik werkzaam bij het gastouderbureau, waar ik de meest voorkomende administratieve taken uitvoer. Mijn achtergrond komt me hierbij goed van pas. Na de HAVO heb ik 12,5 jaar bij de belastingdienst gewerkt en heb hier intern een opleiding gevolgd. Ik heb ontslag genomen toen onze tweede dochter werd geboren om meer thuis te zijn en om mee te werken op ons melkveebedrijf. Inmiddels ben ik oma van vier kleinkinderen, voor wie ik gastouder ben. Als belastingconsulent en met mijn opleiding bedrijfsadministratie, probeer ik een steentje bij te dragen aan ons bureau. Ik heb de benodigde papieren voor bemiddelingsmedewerker, toch zul je mij voornamelijk op kantoor vinden, waar ik bezig ben met de administratie, de mail of de telefoontjes te beantwoorden. Ik werk met veel plezier in een leuk team!

Karin Bens (Bemiddelingsmedewerkster)
Hallo, ik ben Karin Bens. De meesten kennen mij van de huisbezoeken. Ik ben moeder van 3 heerlijke kindjes. Sanne, Stef en Sam. Sinds de geboorte van Sam hebben wij een gastouder aan huis. Ik heb, na mijn opleiding SPH, 8 jaar gewerkt als sociotherapeut in een TBS kliniek.
In 2008 vroeg Betsie, mijn peettante, of ik in het gastouderbureau wilde komen werken. En daar werk ik nu alweer vele jaren met veel plezier. Ik ga op huisbezoeken, voer gesprekken, doe de risico inventarisaties, heb kennismakingsgesprekken met nieuwe gastouders en contractbesprekingen tussen gastouders en vraagouders. Ook zit ik geregeld op kantoor om de telefoon op te nemen of andere werkzaamheden uit te voeren.
Ondertussen heb ik diverse positieve opvoedingscursussen gevolgd zoals die van Gordon, Triple P en Zaaigoed. Verder ben ik binnen het gastouderbureau aandachtfunctionaris meldcode kindermishandeling en huiselijk geweld.
 

Caroline van de Wiel – van Thiel (Bemiddelingsmedewerkster – administratie)
Hoi, ik ben sinds januari 2018 werkzaam bij GOB Betsie. Ik ben getrouwd met Eugène en samen hebben wij 4 kinderen. Sinds 2012 komt onze gastouder Marieke als gastouder bij ons aan huis. Na het afronden van mijn studie “Verloskunde” aan de Vroedvrouwenschool te Kerkrade ben ik 16 jaar werkzaam geweest in een eigen verloskundige praktijk samen met 3 collega’s. Een prachtig vak waaraan ik heel veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Na de komst van onze tweeling, Stijn en Cas, werd het combineren van dit vak met ons gezin steeds zwaarder. Stijn is geboren met een verstandelijke en lichamelijke beperking waardoor hij meer zorg nodig heeft. Dit heeft mij doen besluiten te stoppen als verloskundige.
Binnen het gastouderbureau geef ik de cursussen kinder-EHBO en daarnaast geef ik ook trainingen reanimatie + AED aan andere belangstellenden. Verder kunnen jullie mij aan de telefoon krijgen als jullie naar kantoor bellen of ik kom op huisbezoek.

Wij zijn je graag van dienst.

Ben je op zoek naar meer informatie of heb je vragen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op via het contact formulier, mail naar info@gast-ouder.nl of bel op 0486 421637.

Wij helpen je graag verder

Gastouderburau Betsie
Heihoekscheweg 2
5363 SB Velp (NB)
t. 0486 - 421 637

Volg ons op:

 

Onze regio's: Noord-Brabant, Limburg & Gelderland