Vrijblijvende offerte aanvragen

Download het inschrijfformulier vraagouder en mail het naar info@gast-ouder.nl of vul het onderstaande formulier in. Wanneer wij dit aanvraagformulier ingevuld van u hebben ontvangen, zorgen wij voor een vrijblijvende rekenvoorbeeld/offerte zodat u weet wat de maximale kosten zijn en wat de gastouder minimaal gaat verdienen. U ontvangt dan z.s.m. bericht van ons.

* Om een berekening voor kosten/vergoeding te maken dienen wij een indicatie te ontvangen over het totaal (gezamenlijk) belastbaar jaarinkomen. Geeft dit aub aan bij opmerkingen.
Het belastbaar (gez.) jaarinkomen = (gez.) bruto maandinkomen x 12 + vak. Geld + 13e maand + auto werkgever + of -/- saldo woning – eventuele aftrekposten.

Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord dat wij uw gegevens gebruiken in belang van uw aanvraag om een gastouder te vinden.

Vanzelfsprekend gaan wij zorgvuldig om met persoonsgegevens. Bovengenoemde gegevens worden alleen gebruikt voor communicatie rondom uw aanvraag en zullen wij bewaren zolang als dit nodig of redelijk is. Lees hierover meer in onze Privacy Policy