Na 17 jaar verandert Gastouderbureau Grave-Mill-Landerd e.o. haar naam in Gastouderbureau Betsie

Op 29 augustus 2005 is Betsie van Thiel gestart met het gastouderbureau. Zelfgemaakte flyers werden overal in de brievenbus gedeponeerd. De overtuiging van Betsie dat er echt behoefte was naar deze vraag van kinderopvang bleek te kloppen, al snel meldden de eerste ouders zich aan die een gastouder zochten. Samen gingen we op zoek naar een geschikte gastouder, soms familie, soms iemand die graag kleinschalig werkte en aan de slag ging als gastouder. Betsie was kinderverpleegkundige en haar motto was;  De kinderen moeten in vertrouwde handen zijn. Nog steeds staat dit bovenaan in onze eisen: “In vertrouwde handen”.

Groeien
Al snel groeide het aanbod van gastouders en de vraag van vraagouders. Harold, de zoon van Betsie, nam de ondersteunende taken op zich, vooral in het automatiseren van de administratie. Monique startte ook op kantoor en niet veel later werd Karin aangenomen als bemiddelingsmedewerkster. Paola, dochter van Betsie, stapte ook in het gastouderbureau om zo af en toe te helpen met complexe opvoedvragen/nieuwsbrieven. Caroline, tevens ook dochter van Betsie is in 2018 gestopt als verloskundige en ook in het bedrijf gestapt. Betsie kon hierdoor in 2021 een stapje terug doen. We hebben een stabiel team, kennen elkaar door en door en vullen elkaar feilloos aan. Ieder heeft zijn eigen specialiteit, maar we zijn allemaal goed op de hoogte van wat er allemaal speelt.

15 jarig jubileum
Alweer een tijdje geleden hebben we het 15 jarig jubileum gevierd met ons team. Tijdens dit teamfeestje hebben we Betsie (ons mam) verrast en aangegeven dat we graag een naamswijziging wilden doorvoeren van Gastouderbureau Grave-Mill-Landerd e.o. naar Gastouderbureau Betsie. Betsie vond het eerst maar niets, maar ze staat er nu helemaal achter. Gastouderbureau Betsie, een naam die eer doet aan de opstart van het Gastouderbureau door Betsie en waar mensen een vertrouwd gevoel bij zullen hebben. Daar hebben wij het volste vertrouwen in.

Nieuwe website
Gekoppeld aan onze nieuwe naam Gastouderbureau Betsie vonden we het ook nodig dat we een nieuwe website gaan promoten. Dus vol trots presenteren wij onze nieuwe website. Kijk snel op: www.gast-ouder.nl Deze site is gebruiksvriendelijker voor mobiel en tablet, heeft een nieuwe moderne gastouderdatabase voor gastouders (deze gaan we in de loop van de tijd vullen). Met deze site brengen wij de missie en de visie van ons gastouderbureau meer onder de aandacht en is het duidelijk waar wij als Gastouderbureau voor staan.

Toekomst Gastouderbureau Betsie
We willen blijven groeien en uitbreiden in onze regio, maar we zijn ook buiten onze regio actief. De cirkel van gastouders bevindt zich tussen Arnhem, Eindhoven en Venlo. Wij geloven in de belangrijke functie van gastouders. De toekomst biedt voldoende kansen en mogelijkheden. We verlenen full service dienstverlening, zoals e-learning, bijscholingen, themabijeenkomsten en veel professionele kennis. De afgelopen 17 jaar hebben we een goede en betrouwbare naam opgebouwd. Door klanten serieus te nemen, door te luisteren, op tijd te betalen, kennis van zaken hebben, goede prijs kwaliteit verhouding en full service aan te bieden voor onze gastouders, ouders en kinderen.

De vraag naar gastouders is groot, mensen die erover denken om gastouder te worden, kunnen ook bij ons terecht. Wij denken met ze mee, leggen de voor- en nadelen op tafel, ook op financieel gebied. We nodigen ze uit op kantoor als ze uitgebreid geïnformeerd willen worden. Het is altijd mogelijk om een opleiding tot gastouder te volgen, maar er is ook een grote lijst met diploma’s, welke voldoen voor het werk als gastouder. Dus wie erover denkt om gastouder te worden, neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag met het nemen van de juiste beslissing.  Het fijne van het denken in oplossingen en mogelijkheden is dat we ons nooit te veel zorgen maken. Wel blijven we alert bij veranderingen in de markt. Het is onze taak om te laten zien hoe belangrijk het is als de opvang van je kindje goed is geregeld. Vandaar onze motto “in vertrouwde handen”. 

Dank aan de gastouder
Hierbij willen we tevens onze dank uitspreken aan al onze gast- en vraagouders en specifiek de gastouders hierin. Zonder hun vertrouwen in ons zouden wij het nooit zo opgebouwd hebben. Dus hartelijk dank!!

Met vriendelijke groeten,

Team Gastouderbureau Betsie 

 

Wij zijn je graag van dienst.

Ben je op zoek naar meer informatie of heb je vragen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op via het contact formulier, mail naar info@gast-ouder.nl of bel op 0486 421637.

Wij helpen je graag verder

Gastouderburau Betsie
Heihoekscheweg 2
5363 SB Velp (NB)
t. 0486 - 421 637

Volg ons op:

 

Onze regio's: Noord-Brabant, Limburg & Gelderland