Gastouderopvang

Gastouderopvang is een flexibele vorm van kleinschalige kinderopvang bij de gastouder of bij de vraagouder in huis, waarbij individuele zorg en aandacht voor het kind centraal staan. Gastouderopvang is mogelijk voor kinderen vanaf 6 weken tot 13 jaar. Een gastouder vangt minimaal 1 en maximaal 6 kinderen op waarbij eigen kinderen van de gastouder(s) onder de 10 jaar meetellen.

Voordelen van gastouderopvang

  1. Flexibele kinderopvang

   Gastouderopvang is een fijne en flexibele vorm van kinderopvang  in de huiselijke sfeer. Of u nu opvang zoekt voor vaste of voor wisselende dagen, voor doordeweeks en/of in het weekend, ’s avonds of ’s nachts, met de juiste gastouder maakt het Gastouderbureau dit allemaal mogelijk.

  2. Vertrouwde opvang

   Een belangrijke reden waarom ouders kiezen voor gastouderopvang is dat ze hun kind graag naar een vaste en vertrouwde persoon brengen. Bij gastouderopvang vindt de opvang plaats bij gast- en/of vraagouders in huis bij mensen die het leuk vinden om uw kind op te vangen. Met deze vorm van opvang krijgt uw kind de aandacht en de vorm van aandacht die het thuis van u ook zou ontvangen. Als u zich inschrijft bij het GOB met uw eigen oppas (oma/opa/buurvrouw), voldoet deze opvang aan de regels van de Wet Kinderopvang.

  3. Kinderopvang subsidie

   De overheid vergoedt een groot deel van de kinderopvangkosten via de kinderopvangtoeslag. U krijgt door uw inschrijving bij het GOB een kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst! Deze oppassubsidie kan u een bedrag tot wel duizenden euro’s per jaar opleveren. Dit is gelijk aan de situatie als uw kind naar een crèche, voor- of naschoolse opvang gaat. Lees meer over de kosten en subsidieregeling.

Gastouderopvang bij Gastouderbureau G.M.L. e.o.

Het GOB is een professioneel werkend gastouderbureau dat staat voor een snelle en persoonlijke bemiddeling. Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit voor onze kinderopvang en werken samen met enthousiaste, betrokken en goed opgeleide gastouders. Onze gastouders bieden zorg en veiligheid, maar ook een doordachte pedagogische aanpak. In een kleinschalige omgeving kan het kind zich volop ontwikkelen en wordt het liefdevol verzorgd. De ouder mag van ons verwachten dat wij toezien op de kwaliteit, veiligheid en hygiëne van de opvang.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Bent u op zoek naar een gastouderbureau? Bent u niet tevreden over uw huidige gastouderbureau? Of vindt u de bemiddelingskosten te hoog?

Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor meer informatie.