Gastouderbureau Veghel

Bent u op zoek naar een kwalitatief, voordelig en flexibel gastouderbureau in de omgeving van Veghel? U bent hiervoor bij Gastouderbureau Grave-Mill-Landerd e.o. (GOB) aan het juiste adres. Wanneer u woonachtig bent in Veghel, Nijmegen, Grave of Beuningen, kunt u namelijk ook gebruik maken van de services van gastouderbureau G.M.L. e.o.

Voordelen van gastouderopvang

Gastouderopvang is een aantrekkelijk alternatief voor een crèche of voor- en naschoolse opvang. Een van de vele voordelen is dat de opvang altijd in een huiselijke omgeving en kleinschalig is. Doordat een gastouder toezicht heeft over maximaal 6 kinderen is er ruimte voor het opbouwen van een persoonlijke band tussen gastouder en kind.

Financieel aantrekkelijke kinderopvang

Daarnaast is gastouderopvang financieel een aantrekkelijke optie. De Nederlandse overheid stimuleert ouders om te blijven werken door middel van een subsidie voor kinderopvang. Onder deze subsidie valt ook gastouderopvang. Door de opvang van uw kind(-eren) te regelen via een gastouderbureau, komt u in aanmerking voor de financiële tegemoetkoming. Dankzij de subsidie en de lage bureaukosten die het GOB berekent wordt kinderopvang betaalbaar.

Gastouders in Veghel

Het GOB ondersteunt de vraagouder onder andere met het vinden van een geschikte gastouder, het bemiddelen over het tarief voor de opvang en het opstellen van een pedagogisch beleidsplan. Ook wanneer er problemen zijn, is het GOB er om u te begeleiden.

Heeft u vragen over gastouderopvang in Veghel of ons gastouderbureau?
Neem contact op voor meer info, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.