Een betrouwbare gastouder vinden in Vinkel

Ben je op zoek naar een liefdevolle gastouder voor kleinschalige kinderopvang in Vinkel? Bij Gastouderbureau Betsie ben je aan het juiste adres! Wij streven er al sinds 2005 naar om de perfecte match te vinden tussen ouders en gastouders, ook in Vinkel. Door persoonlijke bemiddeling zorgen we ervoor dat jij de ideale gastouder vindt voor je kind(eren)!

Waarom kiezen voor GOB Betsie voor een gastouder in Vinkel?

Bij ons bureau zijn alle gastouders gekwalificeerd en voorzien van de benodigde diploma’s en certificaten. Bovendien rekenen wij geen inschrijfkosten en hanteren we lage bureaukosten. Ons standaardtarief bedraagt slechts €55,- per maand voor één kind, en €65,- per maand voor twee of meer kinderen. Je betaalt dus nooit meer dan €65,- per maand aan bureaukosten! Daarnaast passen wij de bureaukosten aan als je slechts een beperkt aantal gastouderuren afneemt. Voor meer informatie hierover kun je altijd contact met ons opnemen.

  • Geen inschrijfkosten
  • Lage bureaukosten
  • Gediplomeerde gastouders met voortdurende bijscholing
  • Persoonlijke bemiddeling
  • Geen boeteclausules

De voordelen van opvang bij een gastouder in Vinkel

Gastouderopvang staat garant voor kleinschalige opvang, waarbij je kind altijd in een vertrouwde en huiselijke omgeving verblijft. Meestal is dat het huis van de gastouder, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een gastouder in je eigen huis! Er is geen sprake van grote groepen en wisselende begeleiding, maar juist van een klein groepje kinderen onder toezicht van een vaste gastouder. Hierdoor kan je kind een sterke band opbouwen met zijn of haar gastouder, wat bijdraagt aan een veilige en geborgen omgeving voor optimale ontwikkeling.

  • Altijd kleinschalige opvang
  • Een huiselijke omgeving
  • Vervanging beschikbaar voor de gastouder tijdens vakanties
  • Jij kiest zelf wie de gastouder wordt voor jouw kind(eren)

Betaalbare gastouderopvang in Vinkel

Gastouderopvang is niet alleen betaalbaar, maar valt ook onder de regelingen voor kinderopvangtoeslag van de overheid. Bij GOB Betsie bemiddelen we over de opvangtarieven en rekenen we nooit inschrijfkosten. Pas wanneer we een geschikte gastouder voor je hebben gevonden begin je met het betalen van bureaukosten, die tot de laagste in Nederland behoren!

Persoonlijke begeleiding tijdens én na uw zoektocht

Bij GOB Betsie streven we ernaar om jouw zoektocht naar een geschikte gastouder in Vinkel succesvol te laten verlopen. Ook na het vinden van een gastouder kun je op onze begeleiding blijven rekenen. We helpen je graag bij eventuele problemen en stellen indien nodig een pedagogisch beleidsplan op.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op. Je kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen door je aan te melden. Wij staan klaar om jouw zoektocht naar een geschikte gastouder in Vinkel te starten. Gastouderbureau Betsie: waar jouw kind centraal staat!

Wij zijn je graag van dienst.

Ben je op zoek naar meer informatie of heb je vragen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op via het contact formulier, mail naar info@gast-ouder.nl of bel op 0486 421637.

Wij helpen je graag verder

Gastouderburau Betsie
Heihoekscheweg 2
5363 SB Velp (NB)
t. 0486 - 421 637

Volg ons op:

 

Onze regio's: Noord-Brabant, Limburg & Gelderland