Gastouder Velp: eenvoudig gevonden met Gastouderbureau Betsie

Gastouderbureau Betsie (GOB Betsie) staat klaar om je te assisteren bij het vinden van een warme gastouder voor je kind in Velp. Ons gastouderbureau vertegenwoordigt diverse gastouders in Velp en omliggende gebieden. Sinds 2005 zijn wij een erkend bemiddelingsbureau voor kleinschalige kinderopvang met gekwalificeerde gastouders. Met ruime ervaring in het matchen van kinderen en gastouders, garanderen wij door persoonlijke bemiddeling een optimale match tussen jou en de gastouder!

Wat je van ons mag verwachten:

  • Persoonlijke bemiddeling
  • Geen inschrijfkosten
  • Lage bureaukosten
  • Geen boeteclausules
  • Gekwalificeerde gastouders

Waarom gun je jouw kind een gastouder in Velp?

Ouders willen altijd het beste voor hun kind, en het is nog beter als dat gewoon bij jou in de buurt kan zijn. Een gastouder dicht bij je woon- of werkadres biedt tal van voordelen voor zowel jou als ouder, als voor je kind en zijn of haar ontwikkeling. Denk aan de kleine groep kinderen bij een gastouder in vergelijking met een kinderdagverblijf. Bij gastouderopvang via GOB Betsie is de groep nooit groter dan zes kinderen. Het vertrouwde gezicht van de gastouder en de huiselijke omgeving zorgen ervoor dat het kind zich op zijn of haar gemak voelt. Er is voldoende ruimte om een persoonlijke band op te bouwen, wat cruciaal is voor het zelfvertrouwen van je kind.

5 redenen om te kiezen voor een gastouder van GOB Betsie:

  • Je hebt uiteraard inspraak in de keuze van de gastouder
  • Altijd kleinschalige opvang (max. 6 kinderen)
  • Vervanging beschikbaar voor de gastouder tijdens vakanties
  • Onze gekwalificeerde gastouders worden continu bijgeschoold
  • Vaak meer flexibiliteit dan bij een kinderdagverblijf of naschoolse opvang

Een kind heeft baat bij kleinschalige opvang

Onderzoek toont keer op keer aan dat kleinschalige kinderopvang een positieve invloed heeft op de ontwikkeling van het kind. Kinderen voelen zich over het algemeen meer ontspannen en zelfverzekerd dan in grotere groepen, en bovendien zijn ze minder vaak ziek doordat er minder kans is op besmetting.

Betaalbare gastouderopvang in Velp

Gastouderopvang is niet alleen praktisch, maar vaak ook de meest betaalbare vorm van kinderopvang. Bovendien zijn de regelingen voor kinderopvangtoeslag van de overheid ook hier gewoon van toepassing.

Laat GOB Betsie je helpen bij het vinden van jouw gastouder in Velp

Wij staan voor je klaar om je te assisteren bij het vinden van een geschikte gastouder in Velp. We bemiddelen niet alleen over het opvangtarief, maar ondersteunen ook bij het opstellen van een pedagogisch beleidsplan. En als er zich problemen voordoen, bieden wij de juiste begeleiding.

Neem vandaag nog contact met ons op, zodat wij jouw zoektocht naar een geschikte gastouder in Velp snel kunnen voltooien. Voor vragen over onze diensten kun je ons altijd bellen of mailen. Bij Gastouderbureau Betsie staat jouw kind altijd centraal!

Wij zijn je graag van dienst.

Ben je op zoek naar meer informatie of heb je vragen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op via het contact formulier, mail naar info@gast-ouder.nl of bel op 0486 421637.

Wij helpen je graag verder

Gastouderburau Betsie
Heihoekscheweg 2
5363 SB Velp (NB)
t. 0486 - 421 637

Volg ons op:

 

Onze regio's: Noord-Brabant, Limburg & Gelderland