Gastouder Veldhoven

Bij  Gastouderbureau Betsie (GOB Betsie) ben je aan het juiste adres voor betrouwbare, kleinschalige, en budgetvriendelijke gastouderopvang in Veldhoven. Al sinds 2005 is GOB Betsie een officieel erkend gastouderbureau. Wij staan klaar om je kinderen de kinderopvang te bieden die voldoet aan jouw wensen. Onze kinderopvang is vertrouwd en persoonlijk, omdat onze bemiddeling altijd persoonlijk is. Bovendien hanteren wij lage bemiddelingskosten, en je betaalt bij ons geen inschrijfkosten. Boetes behoren eveneens niet tot ons beleid. Onze focus ligt op persoonlijke bemiddeling tussen jou en een geschikte gastouder.

Waarom kiezen voor een gastouder in Veldhoven?

Het is natuurlijk praktisch het beste als je kinderopvang kan regelen in de plaats waar je woont of werkt.  Gastouderopvang is een heel goed alternatief voor een kinderdagverblijf, een crèche of naschoolse opvang. Voor veel kinderen en hun ouders is het zelfs veel prettiger: opvang bij een gastouder is altijd kleinschalig en vindt plaats in een huiselijke omgeving. Dit heeft als groot voordeel dat er voldoende ruimte is om een persoonlijke band op te bouwen en dat jouw kind altijd goed wordt gezien, omdat de groep uit maximaal 6 kinderen bestaat.

8 belangrijke redenen om voor een gastouder van GOB Betsie te kiezen

  • Jij bepaalt wie er voor jouw kindje zorgt.
  • De opvang is kleinschalig (maximaal 6 kinderen).
  • Kinderen worden door die kleinschaligheid minder snel ziek (dit is wetenschappelijk aangetoond).
  • Kleinschalige opvang zorgt ervoor dat kinderen zich meer ontspannen en zelfverzekerd voelen.
  • Onze gastouders zijn vaak flexibeler dan kinderdagverblijven of naschoolse opvang.
  • Tijdens vakanties is vervanging van je gastouder beschikbaar.
  • GOB Betsie werkt uitsluitend met professionele en gediplomeerde gastouders.
  • Onze gastouders ontvangen voortdurend aanvullende pedagogische training.

Betaalbare kinderopvang bij een gastouder

Gastouderopvang biedt niet alleen tal van praktische voordelen, maar is over het algemeen ook de meest betaalbare vorm van kinderopvang. Bovendien kom je in aanmerking voor kinderopvangtoeslag van de Nederlandse overheid wanneer je gebruikmaakt van onze gastouders.

Vind de beste gastouder voor jouw kind in Veldhoven

Gastouderbureau Betsie helpt je bij het vinden van een geschikte gastouder in Veldhoven. Daarnaast bemiddelen we bij het tarief voor de opvang en ondersteunen we je bij het opstellen van een pedagogisch beleidsplan. En als zich problemen voordoen, staan we klaar om je te begeleiden.

Heb je nog vragen over gastouderopvang in Veldhoven of wil je weten wat GOB Betsie voor jou en jouw kind(eren) kan betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

gastouderbureau betsie

Wij zijn je graag van dienst.

Ben je op zoek naar meer informatie of heb je vragen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op via het contact formulier, mail naar info@gast-ouder.nl of bel op 0486 421637.

Wij helpen je graag verder

Gastouderburau Betsie
Heihoekscheweg 2
5363 SB Velp (NB)
t. 0486 - 421 637

Volg ons op:

 

Onze regio's: Noord-Brabant, Limburg & Gelderland