gastouder uden

Gastouder Uden

Ben je op zoek naar een betaalbare, kleinschalige en betrouwbare gastouder in Uden? Dan ben je bij Gastouderbureau Betsie (GOB Betsie) aan het juiste adres.

GOB Betsie is al sinds 2005 een erkend gastouderbureau. Het is onze missie is om jou kwalitatieve ondersteuning te geven bij de opvang van je kind(eren). Daarbij staan wij voor persoonlijke en vertrouwde kinderopvang. Persoonlijke bemiddeling en lage bureaukosten onderscheiden ons van andere gastouderbureaus. Bovendien hanteren wij geen inschrijfkosten of boeteclausules.

Voordelen van gastouderopvang in Uden

Gastouderopvang is een aantrekkelijk alternatief voor een crèche of voor- en naschoolse opvang. Eén van de vele voordelen is dat de opvang altijd in een huiselijke omgeving plaatsvindt en kleinschalig is. Doordat een gastouder van Gastouderbureau Betsie toezicht heeft over maximaal 6 kinderen, is er ruimte voor het opbouwen van een persoonlijke band tussen gastouder en kind.

7 redenen waarom je voor een gastouder kiest

  • Je bepaalt zelf wie er voor je kindje gaat zorgen
  • Kleinschalige opvang (maximaal 6 kinderen)
  • Kinderen zijn minder vaak ziek (aanbevolen door artsen bij o.a. prematuur kinderen)
  • Kinderen zijn meer ontspannen en zelfverzekerd (wetenschappelijk onderzocht)
  • Er is vervanging tijdens vakantie van jouw eigen gastouder
  • Wij werken uitsluitend samen met professionele en gediplomeerde gastouders
  • Doorlopend pedagogische bijscholing voor gastouders

Financieel aantrekkelijke kinderopvang in Uden

Opvang bij een gastouder is ook financieel een aantrekkelijke optie.Daarbij stimuleert De Nederlandse overheid ouders om te blijven werken door middel van een toeslag voor kinderopvang. Daaronder valt dus ook gastouderopvang. Door de opvang van uw kind(-eren) te regelen via een gastouderbureau, kom je in aanmerking voor deze financiële tegemoetkoming. Dankzij de toeslag en de lage bureaukosten die het GOB berekent, blijft de opvang van jouw kinderen betaalbaar.

Gastouders in Uden

GOB Betsie ondersteunt je o.a. met het vinden van een geschikte gastouder in Uden, bij de bemiddeling over het opvangtarief en het opstellen van een pedagogisch beleidsplan. Ook wanneer er problemen zijn, is het GOB er om je te begeleiden. Heb je vragen over gastouderopvang in Uden of wil je weten wat het GOB voor jou kan betekenen?

Neem dan contact op voor meer informatie, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Wij zijn je graag van dienst.

Ben je op zoek naar meer informatie of heb je vragen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op via het contact formulier, mail naar info@gast-ouder.nl of bel op 0486 421637.

Wij helpen je graag verder

Gastouderburau Betsie
Heihoekscheweg 2
5363 SB Velp (NB)
t. 0486 - 421 637

Volg ons op:

 

Onze regio's: Noord-Brabant, Limburg & Gelderland