Gastouder Schijndel

Ben je op zoek naar een betrouwbare gastouder voor je kinderen in Schijndel? Gastouderbureau Betsie staat voor je klaar! Ons bureau heeft verschillende gastouders uit jouw regio die met liefde en zorg voor je kinderen willen zorgen. Sinds 2005 zijn wij een erkend bureau voor gastouderopvang, waarbij wij begrijpen dat een goede match van groot belang is. Wij streven naar persoonlijke bemiddeling tussen jou en de perfecte gastouder!

Wat wij te bieden hebben:

  • Persoonlijke bemiddeling
  • Lage bureaukosten
  • Geen inschrijfkosten
  • Geen boeteclausules

Waarom kiezen voor een gastouder in Schijndel?

In Schijndel zijn diverse vormen van kinderopvang beschikbaar, maar de verschillen tussen deze vormen zijn aanzienlijk. Bij een kinderdagverblijf zijn er vaak meer kinderen aanwezig, met wisselend personeel. Een gastouder biedt daarentegen kleinschalige opvang in een groep van maximaal 6 kinderen. Het vertrouwde gezicht en de huiselijke omgeving bieden voldoende ruimte om een persoonlijke band op te bouwen, wat essentieel is voor het zelfvertrouwen van het kind.

Hier zijn 6 redenen om te kiezen voor een gastouder van GOB Betsie

  • Je hebt inspraak in de keuze van de gastouder
  • Kleinschalige opvang (maximaal 6 kinderen)
  • Gastouders zijn vaak flexibeler dan kinderdagverblijven of naschoolse opvang
  • Tijdens vakantie is er vervanging beschikbaar voor de gastouder
  • Wij werken uitsluitend met professionele gediplomeerde gastouders
  • Continu pedagogische bijscholing voor onze gastouders

Voordelen van kleinschalige opvang

Onderzoek toont aan dat kleinschalige kinderopvang een positieve invloed heeft op de ontwikkeling van kinderen. Ze voelen zich over het algemeen meer ontspannen en zelfverzekerd, en ze zijn minder vaak ziek omdat er minder kans is op besmetting.

Betaalbaarheid van gastouderopvang

Gastouderopvang is niet alleen praktisch, maar vaak ook de meest betaalbare vorm van kinderopvang. Bovendien kom je in aanmerking voor kinderopvangtoeslag van de overheid wanneer je gebruikmaakt van onze gastouders.

Vind jouw gastouder in Schijndel via GOB Betsie

Gastouderbureau Betsie staat voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte gastouder in Schijndel. Wij bemiddelen niet alleen over het tarief voor de opvang, maar helpen ook bij het opstellen van een pedagogisch beleidsplan. En als er zich problemen voordoen, bieden wij begeleiding.

Contact

Wil je meer informatie over gastouderopvang in Schijndel via GOB Betsie, of ben je benieuwd naar wat wij voor jou en je kind(eren) kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Gastouderbureau Betsie: waar de zorg en ontwikkeling van jouw kind centraal staan!

Wij zijn je graag van dienst.

Ben je op zoek naar meer informatie of heb je vragen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op via het contact formulier, mail naar info@gast-ouder.nl of bel op 0486 421637.

Wij helpen je graag verder

Gastouderburau Betsie
Heihoekscheweg 2
5363 SB Velp (NB)
t. 0486 - 421 637

Volg ons op:

 

Onze regio's: Noord-Brabant, Limburg & Gelderland