Een fijne gastouder in Nistelrode

Op zoek naar een fijne gastouder voor kleinschalige kinderopvang in Nistelrode? Gastouderbureau Betsie kan je helpen! Als gastouderbureau zijn wij al sinds 2005 altijd op zoek naar de perfecte match tussen ouders en kinderen en gastouders. Ook in Nistelrode zijn verschillende gastouders bij ons bureau aangesloten. Door persoonlijke bemiddeling zorgen we ervoor dat jij de perfecte gastouder vindt voor je kind of kinderen!

Waarom GOB Betsie inschakelen voor een gastouder in Nistelrode?

Alle gastouders die bij ons zijn aangesloten zijn in het bezit van alle benodigde diploma’s en certificaten. Bovendien hoeft u bij ons geen inschrijfkosten te betalen. De bureaukosten houden we laag. Hiervoor hanteren we een standaard tarief van €55,- voor 1 kind, en voor 2 of meerdere kinderen €65,- per maand. U betaalt dus nooit meer dan €65,- per maand aan bureaukosten! Neemt u slecht weinig gastouderuren af? Dan verlagen wij ook de bureaukosten. Als u hier meer over wilt weten, neem dan contact met ons op. 

 • Geen inschrijfkosten
 • Lage bureaukosten
 • Gediplomeerde gastouders die ook nog bijgeschoold worden
 • Persoonlijke bemiddeling
 • Geen boeteclausules

De voordelen van opvang bij een gastouder

Bij een gastouder kun je altijd rekenen op kleinschalige opvang. Geen grote groepen en wisselende begeleiding, maar een klein groepje van maximaal 6 kinderen en een vaste gastouder. Zo kan je kind ook echt een goede band opbouwen met zijn of haar gastouder. In een veilige, huiselijke omgeving vindt de opvang plaats, doorgaans in het huis van de gastouder. Een gastouder in je eigen huis is overigens ook mogelijk! 

  • Het gaat altijd om kleinschalige opvang
  • In een huiselijke omgeving
  • Tijdens vakanties is vervanging voor de gastouder beschikbaar
  • Jij bepaalt wie het vaste gezicht wordt dat voor jouw kinderen gaat zorgen

Betaalbare, kleinschalige gastouderopvang in Nistelrode

Gastouderopvang is een hele betaalbare vorm van kinderopvang. Bovendien gelden de regelingen die er bestaan voor kinderopvangtoeslag ook gewoon voor deze opvangvorm. GOB Betsie bemiddelt over de opvangtarieven en rekent geen inschrijfkosten. Hebben we een geschikte gastouder voor je gevonden? Dan pas gaat u bureaukosten betalen, die ook horen tot de laagste in Nederland!

Persoonlijke begeleiding tijdens én na uw zoektocht

GOB Betsie is er om de zoektocht naar een geschikte gastouder in Nistelrode tot een succes te maken. Daarna kun je blijven rekenen op onze begeleiding. Zo helpen wij je graag wanneer er zich eventuele probleempjes voordoen en stellen we een pedagogisch beleidsplan op. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan snel contact op met ons. Je kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen door je alvast aan te melden. Wij kunnen je zoektocht dan snel starten. Gastouderbureau Betsie: jouw kind centraal!

Wij zijn je graag van dienst.

Ben je op zoek naar meer informatie of heb je vragen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op via het contact formulier, mail naar info@gast-ouder.nl of bel op 0486 421637.

Wij helpen je graag verder

Gastouderburau Betsie
Heihoekscheweg 2
5363 SB Velp (NB)
t. 0486 - 421 637

Volg ons op:

 

Onze regio's: Noord-Brabant, Limburg & Gelderland