Gastouder Nijmegen

Ben je op zoek naar een betaalbare, kleinschalige en betrouwbare gastouder in Nijmegen of
omgeving? Dan ben je bij Gastouderbureau Betsie (GOB Betsie) aan het juiste adres.

GOB Betsie is een erkend gastouderbureau sinds 2005. Onze missie is om kwalitatieve ondersteuning te geven bij de opvang van jouw kind(eren). Dat betekent dat wij staan voor persoonlijke en vertrouwde kinderopvang. Bovendien onderscheiden wij ons door persoonlijke bemiddeling en lage bureaukosten. Daarnaast hanteren we geen inschrijfkosten of boeteclausules.

Voordelen van opvang bij een gastouder in Nijmegen

Gastouderopvang is een aantrekkelijk alternatief voor een crèche of voor- en naschoolse opvang, omdat de opvang altijd in een huiselijke omgeving plaatsvindt en bovendien kleinschalig is. Doordat een gastouder toezicht heeft over maximaal 6 kinderen is er veel ruimte voor het opbouwen van een persoonlijke band tussen gastouder en kind. Maar er zijn meer voordelen te benoemen…

7 redenen waarom je voor een gastouder kiest

  • Je bepaalt zelf wie er voor je kindje gaat zorgen
  • Het gaat om Kkeinschalige opvang (maximaal 6 kinderen)
  • Kinderen zijn minder vaak ziek (aanbevolen door artsen bij o.a. prematuur kinderen)
  • Bovendien zijn kinderen meer ontspannen en zelfverzekerd (wetenschappelijk onderzocht)
  • Er is vervanging tijdens vakantie van jouw eigen gastouder
  • Wij werken uitsluitend samen met professionele en gediplomeerde gastouders
  • Er is doorlopend pedagogische bijscholing voor gastouders

Financieel aantrekkelijke kinderopvang in Nijmegen

Daarnaast is is gastouderopvang ook financieel een aantrekkelijke optie. Niet alleen rekent het gastouderbureau (GOB) relatief lage bureaukosten;  je kunt bovendien in aanmerking komen voor financiële tegemoetkoming in de vorm van een toeslag. De Nederlandse overheid
stimuleert ouders namelijk om te blijven werken door middel van een toeslag voor kinderopvang. Dankzij de toeslag en de lage bureaukosten die het GOB berekent, wordt deze vorm van kinderopvang dus nog betaalbaarder.

Gastouder in Nijmegen

Het GOB ondersteunt de vraagouder niet alleen met het vinden van een geschikte gastouder in Nijmegen, maar ook bij de bemiddeling voor het tarief voor de opvang en bijvoorbeeld het opstellen van een pedagogisch beleidsplan. Ook wanneer er problemen zijn, is het GOB er om je te begeleiden. Heb je vragen over gastouderopvang in Nijmegen of wil je weten wat het GOB voor jou kan betekenen?

Neem dan contact op voor meer informatie, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Wij zijn je graag van dienst.

Ben je op zoek naar meer informatie of heb je vragen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op via het contact formulier, mail naar info@gast-ouder.nl of bel op 0486 421637.

Wij helpen je graag verder

Gastouderburau Betsie
Heihoekscheweg 2
5363 SB Velp (NB)
t. 0486 - 421 637

Volg ons op:

 

Onze regio's: Noord-Brabant, Limburg & Gelderland