Gastouder Nijmegen

Ben je op zoek naar een betaalbare, kleinschalige en betrouwbare gastouder in Nijmegen of
omgeving? Gastouderbureau Betsie (GOB Betsie) helpt je graag om de beste gastouder voor jouw kinderen te vinden.

Al sinds 2005 is GOB Betsie is een erkend gastouderbureau. Al die jaren is het onze missie geweest, om kwalitatieve ondersteuning te bieden bij de opvang van jouw kind(eren). Wij staan voor persoonlijke en vertrouwde kinderopvang op kleine schaal en houden onze bureaukosten laag. Ook hoeft u bij ons geen inschrijfkosten te betalen, en aan boeteclausules doen we ook niet.

Waarom een gastouder in Nijmegen via GOB Betsie

Kleinschalige gastouderopvang is een aantrekkelijk alternatief voor een crèche of voor- en naschoolse opvang vanwege de vertrouwde omgeving. De opvang vindt altijd plaats in een huiselijke omgeving in een kleine groep. Een gastouder van GOB Betsie houdt toezicht over groepjes van maximaal 6 kinderen. Daardoor is er veel ruimte voor het opbouwen van een persoonlijke band tussen gastouder en kind, en voor de persoonlijjke ontwikkeling van jouw kind zelf.  omdat de opvang altijd in een huiselijke omgeving plaatsvindt en bovendien kleinschalig. Maar er zijn meer voordelen te benoemen!

7 redenen waarom je voor een gastouder kiest

  • Jij kiest zelf wie er voor je kindje gaat zorgen
  • Het gaat om kleinschalige opvang (maximaal 6 kinderen)
  • Dat draagt er aan bij dat kinderen  minder vaak ziek zijn dan wanneer ze bij een reguliere dagopvang zouden verblijven (aanbevolen door artsen bij o.a. prematuur kinderen)
  • Bovendien zijn kinderen meer ontspannen en zelfverzekerd (wetenschappelijk onderzocht)
  • Er is vervanging tijdens vakantie van jouw eigen gastouder
  • Wij werken uitsluitend samen met professionele en gediplomeerde gastouders
  • Er is doorlopend pedagogische bijscholing voor gastouders

Financieel aantrekkelijke kinderopvang in Nijmegen

Daarnaast is is gastouderopvang ook financieel een aantrekkelijke optie. Niet alleen rekent het gastouderbureau (GOB) relatief lage bureaukosten;  je kunt bovendien in aanmerking komen voor financiële tegemoetkoming in de vorm van een kinderopvang toeslag. De Nederlandse overheid
stimuleert ouders op deze manier om te blijven werken Dankzij de toeslag en de lage bureaukosten die het GOB berekent, wordt deze vorm van kinderopvang dus nog betaalbaarder.

Vind een gastouder in Nijmegen

GOB Betsie ondersteunt jou niet alleen met het vinden van een geschikte gastouder in Nijmegen, maar ook bij de bemiddeling voor het tarief voor de opvang en bijvoorbeeld het opstellen van een pedagogisch beleidsplan. Ook wanneer er problemen zijn, is het GOB er om je te begeleiden. Heb je vragen over gastouderopvang in Nijmegen of wil je weten wat het GOB voor jou kan betekenen?

Neem dan contact op voor meer informatie, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

gastouderbureau betsie

Wij zijn je graag van dienst.

Ben je op zoek naar meer informatie of heb je vragen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op via het contact formulier, mail naar info@gast-ouder.nl of bel op 0486 421637.

Wij helpen je graag verder

Gastouderburau Betsie
Heihoekscheweg 2
5363 SB Velp (NB)
t. 0486 - 421 637

Volg ons op:

 

Onze regio's: Noord-Brabant, Limburg & Gelderland