Vind de ideale gastouder in Malden

Op zoek naar een toegewijde gastouder voor kleinschalige kinderopvang in Malden? Gastouderbureau Betsie staat je met raad en daad bij! Wij streven er al sinds 2005 naar om de perfecte match te vinden tussen ouders en gastouders, ook in Malden. Dankzij onze persoonlijke bemiddeling helpen we jou om voor jouw kind(eren) de ideale gastouder te vinden!

Waarom kiezen voor GOB Betsie voor een gastouder in Malden?

Bij ons bureau zijn alle gastouders gekwalificeerd en voorzien van de benodigde diploma’s en certificaten. Bovendien rekenen wij geen inschrijfkosten en hanteren we lage bureaukosten. Ons standaardtarief bedraagt slechts €55,- per maand voor één kind, en €65,- per maand voor twee of meer kinderen. Je betaalt dus nooit meer dan €65,- per maand aan bureaukosten! Neem je slechts een heel beperkt aantal uren af bij de gastouder, dan kunnen we ook de bureaukosten verlagen. Hierover gaan we graag met je in gesprek. 

  • Geen inschrijfkosten
  • Lage bureaukosten
  • Gediplomeerde gastouders met voortdurende bijscholing
  • Persoonlijke bemiddeling
  • Geen boeteclausules

De voordelen van opvang bij een gastouder in Malden

Als je in Malden woont of werkt, is het natuurlijk hartstikke handig om daar ook de gastouder te vinden voor je kinderen. De gastouderopvang is altijd kleinschalig en vindt plaats in een huiselijke, veilige omgeving. Er is geen sprake van grote groepen of wisselende begeleiders; opvang bij een gastouder staat altijd voor een vast gezicht en een kleine groep van max. 6 kinderen. Je kind kan dus gemakkelijk een sterke band opbouwen met de gastouder, wat weer bijdraagt aan een veilige en geborgen omgeving voor optimale ontwikkeling.

  • Altijd kleinschalige opvang
  • Een huiselijke, veilige omgeving in de buurt
  • Tijdens vakanties van de gastouder is vervanging beschikbaar
  • Jij bepaalt bij welke gastouder je je kind onderbrengt

Je kunt trouwens ook kiezen voor een gastouder aan huis. Dat is vooral handig als je meerdere jonge kinderen hebt waarvoor je opvang wilt regelen.

Betaalbare gastouderopvang in Malden

Gastouderopvang is niet alleen betaalbaar, maar valt ook onder de regelingen voor kinderopvangtoeslag van de overheid. Bij GOB Betsie bemiddelen we over de opvangtarieven en rekenen we geen inschrijfkosten. Pas wanneer we een geschikte gastouder voor je hebben gevonden, begin je met het betalen van bureaukosten, die tot de laagste in Nederland behoren!

Persoonlijke begeleiding tijdens én na uw zoektocht

Bij GOB Betsie streven we ernaar om jouw zoektocht naar een geschikte gastouder in Malden succesvol te laten verlopen. Ook na het vinden van een gastouder kun je op onze begeleiding blijven rekenen. We helpen je graag bij eventuele problemen en stellen indien nodig een pedagogisch beleidsplan op.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op. Je kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen door je aan te melden. Wij staan klaar om jouw zoektocht naar een geschikte gastouder in Malden te starten. Gastouderbureau Betsie: waar jouw kind centraal staat!

Wij zijn je graag van dienst.

Ben je op zoek naar meer informatie of heb je vragen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op via het contact formulier, mail naar info@gast-ouder.nl of bel op 0486 421637.

Wij helpen je graag verder

Gastouderburau Betsie
Heihoekscheweg 2
5363 SB Velp (NB)
t. 0486 - 421 637

Volg ons op:

 

Onze regio's: Noord-Brabant, Limburg & Gelderland