Gastouder Helmond: Snel gevonden met gastouderbureau Betsie

Gastouderbureau Betsie (GOB Betsie) kan jou perfect helpen bij het zoeken naar een fijne gastouder voor je kind in Helmond. Ons gastouderbureau vertegenwoordigt verschillende gastouders in Helmond en de omgeving van Helmond. Wij zijn al sinds 2005 een erkend bureau voor kleinschalige kinderopvang bij gediplomeerde gastouders. We hebben dan ook veel ervaring met het matchen van kinderen en gastouders. Door onze persoonlijke bemiddeling zorgen wij ervoor dat er een perfecte match komt tussen jou en de gastouder!

In het kort: wat hebben wij te bieden?

  • Persoonlijke bemiddeling
  • Geen inschrijfkosten
  • Lage bureaukosten
  • Geen boeteclausules
  • Gediplomeerde gastouders

Waarom je je kind een gastouder in Helmond gunt

Ouders willen altijd het beste voor hun kind, maar het is natuurlijk fijn als dat ook gewoon bij jou in de buurt kan zijn. Een gastouder vlak bij je woon- of werkadres biedt veel voordelen voor zowel jou als ouder, als voor je kind en zijn of haar ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan de kleine groep kinderen bij een gastouder ten opzichte van een kinderdagverblijf. Bij gastouderopvang is de groep nooit groter dan zes kinderen. Het vertrouwde gezicht van de opvangouder en de huiselijke omgeving zorgen ervoor dat het kind zich op zijn of haar gemak voelt. Er is ook genoeg ruimte om echt een persoonlijke band op te bouwen en dat is natuurlijk ook heel goed voor het zelfvertrouwen van je kind.

5 goede redenen om voor een gastouder van GOB Betsie te kiezen:

  • Jij kiest zelf wie er voor jouw kind gaat zorgen
  • Het gaat altijd om kleinschalige opvang (max. 6 kinderen)
  • Tijdens vakanties is er vervanging beschikbaar voor de gastouder
  • Onze gediplomeerde gastouders worden continue bijgeschoold
  • Vaak is er ook wat meer flexibiliteit dan bij een kinderdagverblijf of naschoolse opvang

Kleinschalige opvang

Telkens weer is uit onderzoek gebleken dat kleinschalige kinderopvang een positieve invloed heeft op de ontwikkeling van het kind. Ze voelen zich meer ontspannen en zelfverzekerd dan bij opvang in een grotere groep, en bovendien zijn ze minder vaak ziek. Er zijn immers minder kinderen die elkaar aan kunnen steken.

Betaalbare gastouderopvang

Gastouderopvang is één van de meest betaalbare vormen van kinderopvang en bovendien valt hij gewoon onder de regelingen voor kinderopvangtoeslag van de gemeente.

Laat GOB Betsie helpen jouw gastouder in Helmond te vinden

Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte en fijne gastouder in Helmond. Wij kunnen bemiddelen over het opvangtarief, maar we ondersteunen ook bij het maken van een pedagogisch beleidsplan. Daarnaast zorgen wij ook bij eventuele problemen voor de juiste begeleiding.

Neem vandaag nog contact met ons op, zodat wij jouw zoektocht naar een geschikte gastouder in Helmond zo snel mogelijk kunnen voltooien. Ook als je nog vragen hebt over onze diensten, kun je ons uiteraard altijd even bellen of mailen. Bij Gastouderbureau Betsie staat jouw kind altijd centraal!

Wij zijn je graag van dienst.

Ben je op zoek naar meer informatie of heb je vragen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op via het contact formulier, mail naar info@gast-ouder.nl of bel op 0486 421637.

Wij helpen je graag verder

Gastouderburau Betsie
Heihoekscheweg 2
5363 SB Velp (NB)
t. 0486 - 421 637

Volg ons op:

 

Onze regio's: Noord-Brabant, Limburg & Gelderland