Gastouder Heeswijk-Dinther: Snel gevonden met gastouderbureau Betsie

Gastouderbureau Betsie (GOB Betsie) neemt de zoektocht naar een fijne gastouder in Heeswijk-Dinther graag van je over. Ons gastouderbureau vertegenwoordigt verschillende gastouders in Heeswijk-Dinther en in de omliggende regio. Al sinds 2005 is Betsie een erkend bureau voor kleinschalige kinderopvang bij gediplomeerde gastouders. In het matchen van gastouders en kinderen hebben we dan ook veel ervaring. Met persoonlijke bemiddeling zorgen wij ervoor dat jij de gastouder vindt die je zoekt!

Bij GOB Betsie kun je altijd rekenen op:

  • Persoonlijke bemiddeling
  • Geen inschrijfkosten
  • Lage bureaukosten
  • Geen boeteclausules
  • Gediplomeerde gastouders

Waarom je je kind een gastouder in Heeswijk-Dinther gunt

Natuurlijk wil je het beste voor je kind. Een goed opgeleide gastouder vlak bij je woon- of werkadres heeft de belangen van jouw kind en zijn of haar ontwikkeling op de eerste plaats staan. Dat komt ook door de omstandigheden: de groep bij een gastouder is nooit groter dan zes kinderen. De huiselijke, veilige omgeving en het vertrouwde gezicht van de gastouder zelf, stellen het kind op zijn of haar gemak. Er is bovendien meer dan genoeg ruimte om een echte persoonlijke band op te bouwen. Dat komt het zelfvertrouwen van je kind altijd ten goede.

5 goede redenen om voor een gastouder van GOB Betsie te kiezen:

  • Wij zoeken, maar jij bepaalt uiteindelijk wie er voor je kind(eren) gaat zorgen
  • Het gaat altijd om kleinschalige opvang (max. 6 kinderen)
  • Tijdens vakanties is er vervanging beschikbaar voor de gastouder
  • Onze gediplomeerde gastouders krijgen regelmatig bijscholing
  • Vaak is er ook wat meer flexibiliteit dan bij een kinderdagverblijf of naschoolse opvang

Kleinschalige opvang

Uit verschillende onderzoeken blijkt telkens weer dat kleinschalige kinderopvang een positieve invloed heeft op de ontwikkeling van het kind. Een kind voelt zich bij een kleine groep meer ontspannen en zelfverzekerd dan bij opvang op grotere schaal, en is bovendien minder vaak ziek. Er zijn immers minder kinderen die elkaar aan kunnen steken.

Betaalbare gastouderopvang

Gastouderopvang is één van de meest betaalbare vormen van kinderopvang. De regelingen voor kinderopvangtoeslag van de overheid zijn ook hier van toepassing. GOB Betsie bemiddelt bij de opvangtarieven, rekent géén inschrijfkosten en houdt de bureaukosten laag. 

GOB Betsie helpt je om jouw gastouder in Heeswijk-Dinther te vinden

Wij spelen niet alleen een rol bij de zoektocht, de tariefbemiddeling en het maken van een pedagogisch beleidsplan, maar zorgen ook bij eventuele toekomstige problemen voor de juiste begeleiding.

Neem vandaag nog contact met ons op of meld je direct aan voor een vrijblijvende offerte, dan kunnen wij jouw zoektocht naar een geschikte gastouder in Heeswijk-Dinther snel in gang zetten. Ook als je nog vragen hebt over onze diensten, kun je ons uiteraard altijd even bellen of mailen. Bij Gastouderbureau Betsie staat jouw kind altijd centraal!

Wij zijn je graag van dienst.

Ben je op zoek naar meer informatie of heb je vragen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op via het contact formulier, mail naar info@gast-ouder.nl of bel op 0486 421637.

Wij helpen je graag verder

Gastouderburau Betsie
Heihoekscheweg 2
5363 SB Velp (NB)
t. 0486 - 421 637

Volg ons op:

 

Onze regio's: Noord-Brabant, Limburg & Gelderland