Gastouder Heesch

Ben je aan het zoeken naar een fijne gastouder voor je kroost in Heesch? Dan kan Gastouderbureau Betsie je helpen! Bij ons gastouderbureau zijn ook verschillende gastouders uit jouw regio aangesloten. Al sinds 2005 zijn wij een erkend bureau voor kinderopvang bij een gastouder. We begrijpen dan ook heel goed dat het belangrijk is dat de match goed is. Persoonlijke bemiddeling tussen jou en een geschikte gastouder: dat is waar wij voor staan!

Wat wij te bieden hebben:

  • Persoonlijke bemiddeling
  • Lage bureaukosten
  • Geen inschrijfkosten
  • Geen boeteclausules

De voordelen van een gastouder in Heesch

Er zijn natuurlijk verschillende vormen van kinderopvang in Heesch, en dat is fijn als je daar woont en/of werkt. De verschillen tussen verschillende opvangvormen zijn echter groot. Bij een kinderdagverblijf zijn meer kinderen aanwezig, en vaak meer personeel dat soms wisselt. Een gastouder biedt kleinschalige opvang in een groep van maximaal 6 kinderen. Het vertrouwde gezicht en de huiselijke omgeving zijn een groot voordeel omdat er genoeg ruimte is om een persoonlijke band op te bouwen. Ook voor het zelfvertrouwen van het kind is dat goed: je kind wordt gezien.

Hier zijn 6 goede redenen om voor een gastouder van GOB Betsie te kiezen:

  • Je kiest zelf wie er voor je kind gaat zorgen
  • De opvang is kleinschalig (maximaal 6 kinderen)
  • Vaak zijn gastouders wat flexibeler dan een KDV of een naschoolse opvang
  • Tijdens vakanties is er vervanging beschikbaar voor de gastouder
  • Wij werken alleen met professionele, gediplomeerde gastouders
  • De gastouders worden doorlopend pedagogisch bijgeschoold

Kleinschalige opvang

Er is al veel onderzoek gedaan naar de invloed van kleinschalige kinderopvang op de ontwikkeling van kinderen. Daaruit blijkt dat kinderen zich over het algemeen meer ontspannen en zelfverzekerd voelen, en dat ze ook minder vaak ziek zijn. Logisch ook, want er zijn minder kinderen die elkaar aan kunnen steken.

Betaalbaar

Gastouderopvang is niet alleen praktisch gezien een goede keuze; het is vaak ook de meest betaalbare vorm van kinderopvang. Overigens kun je ook bij gastouderopvang gewoon gebruik maken van de kinderopvangtoeslag van de overheid.

Vindt jouw gastouder in Heesch via GOB Betsie

Gastouderbureau Betsie helpt je graag bij het vinden van de perfecte gastouder in Heesch. We bemiddelen over het tarief voor de opvang, maar wel helpen ook bij het maken van een pedagogisch beleidsplan. En doen er zich problemen voor, dan zullen wij je begeleiden.

Contact

Wil je meer informatie over gastouderopvang in Heesch via GOB Betsie, of wil je weten wat wij voor jou en je kind(eren) kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Gastouderbureau Betsie: bij ons staat jouw kind altijd centraal!

Wij zijn je graag van dienst.

Ben je op zoek naar meer informatie of heb je vragen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op via het contact formulier, mail naar info@gast-ouder.nl of bel op 0486 421637.

Wij helpen je graag verder

Gastouderburau Betsie
Heihoekscheweg 2
5363 SB Velp (NB)
t. 0486 - 421 637

Volg ons op:

 

Onze regio's: Noord-Brabant, Limburg & Gelderland