De beste gastouder in Groesbeek voor uw kind

Gastouderbureau Betsie (GOB Betsie) is al sinds 2005 een officieel erkend gastouderbureau. Als je op zoek bent naar kleinschalige en betrouwbare gastouder in Groesbeek voor je kind of kinderen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij stellen ons als doel om iedereen betaalbare kinderopvang te bieden die past bij jouw wensen én bij je kind. Persoonlijke bemiddeling zorgt ervoor dat je kinderen terecht komen bij een gastouder waar je op kunt vertrouwen en die je kind ziet. We houden de bemiddelingskosten laag en berekenen geen inschrijfkosten. Je hoeft ook niet bang te zijn voor boetes, want die maken geen deel uit van ons beleid.

Waarom een gastouder in Groesbeek via GOB Betsie?

Je wilt natuurlijk het liefst opvang regelen voor je kind of kinderen in de buurt van waar je woont of werkt. GOB Betsie kan dat voor je regelen. Het grote verschil met een kinderdagverblijf, crèche of naschoolse opvang is, dat de opvang in huiselijke kring plaatsvindt en lekker kleinschalig is: maximaal 6 kinderen per groep. Meestal vindt de opvang plaats in het huis van de gastouder, maar een gastouder aan huis behoort ook tot de mogelijkheden bij Betsie. Er ontstaat al snel een persoonlijke band tussen kind en gastouder en dat draagt weer bij aan een gezonde ontwikkeling.

7 uitstekende redenen om voor een gastouder van GOB Betsie te kiezen:

  • Jij bepaalt wie er voor je kind zorgt
  • De opvang is kleinschalig (maximaal 6 kinderen).
  • Kinderen worden daardoor minder vaak ziek (dit is wetenschappelijk bewezen).
  • Kinderen voelen zich vaak zelfverzekerder en meer ontspannen door de kleinschaligheid.
  • Tijdens vakanties is er vervanging beschikbaar voor je gastouder.
  • Wij werken uitsluitend met professionele, gediplomeerde gastouders.
  • Onze gastouders blijven bijleren door aanvullende pedagogische bijscholing.

Vaak is een gastouder ook flexibeler dan bijvoorbeeld een kinderdagverblijf of een crèche, waar men aan openings- en sluitingstijden gebonden is. In overleg is er vaak wel wat te regelen wanneer het een uurtje later wordt op je werk, of je vaststaat in de file.

Opvang bij een gastouder is prima betaalbaar

Gastouderopvang biedt niet alleen veel praktische voordelen, maar is over het algemeen ook de meest betaalbare vorm van kinderopvang. Bovendien kom je in aanmerking voor kinderopvangtoeslag van de Nederlandse overheid wanneer je gebruikmaakt van onze gastouders.

Vind de beste gastouder voor jouw kind in Groesbeek

Gastouderbureau Betsie helpt je bij het vinden van een geschikte gastouder in Groesbeek. Daarnaast bemiddelen we bij het tarief voor de opvang en ondersteunen we je bij het opstellen van een pedagogisch beleidsplan. En als zich problemen voordoen, staan we klaar om je te begeleiden.

Ben je benieuwd naar de tarieven? Heb je nog vragen over gastouderopvang in Groesbeek of wil je weten wat GOB Betsie voor jou en jouw kind(eren) kan betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

gastouderbureau betsie

Wij zijn je graag van dienst.

Ben je op zoek naar meer informatie of heb je vragen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op via het contact formulier, mail naar info@gast-ouder.nl of bel op 0486 421637.

Wij helpen je graag verder

Gastouderburau Betsie
Heihoekscheweg 2
5363 SB Velp (NB)
t. 0486 - 421 637

Volg ons op:

 

Onze regio's: Noord-Brabant, Limburg & Gelderland