gastouder gemert

Gastouder Gemert

Ben je op zoek naar een betaalbare, kleinschalige en betrouwbare gastouder in Gemert of
omgeving? Je bent hiervoor bij Gastouderbureau Betsie (GOB Betsie) aan het juiste adres.

Betsie is al een erkend gastouderbureau sinds 2005. Onze missie is om jou kwalitatieve ondersteuning te geven bij de opvang van je kind(eren). Wij zorgen voor persoonlijke en vertrouwde, kleinschalige kinderopvang. Door persoonlijke bemiddeling en lage bureaukosten onderscheiden wij ons van andere gastouderbureaus. Bovendien hanteren wij geen inschrijfkosten of boeteclausules.

Voordelen van gastouderopvang in Gemert

Gastouderopvang is een aantrekkelijk alternatief voor een crèche, een kinderdagverblijf of voor- en naschoolse opvang. Eén van de vele voordelen is dat de opvang altijd in een huiselijke omgeving plaatsvindt en kleinschalig is. Doordat een gastouder toezicht heeft over maximaal 6 kinderen is er veel ruimte voor het opbouwen van een persoonlijke band tussen gastouder en kind.

7 redenen waarom je voor een gastouder kiest

  • Jij kiest zelf wie er voor je kindje gaat zorgen
  • Kleinschalige opvang (maximaal 6 kinderen)
  • Kinderen zijn minder vaak ziek (aanbevolen door artsen bij o.a. prematuur kinderen)
  • Kinderen zijn meer ontspannen en zelfverzekerd (wetenschappelijk onderzocht)
  • Er is vervanging tijdens vakantie van jouw eigen gastouder
  • Wij werken uitsluitend samen met professionele en gediplomeerde gastouders
  • Doorlopend pedagogische bijscholing voor gastouders

Financieel aantrekkelijke kinderopvang in Gemert

Daarnaast is gastouderopvang financieel een aantrekkelijke optie. Wij hanteren lage bureaukosten en de Nederlandse overheid
stimuleert ouders om te blijven werken door middel van een subsidie voor kinderopvang. Onder deze
subsidie valt ook gastouderopvang. Door de opvang van je kind(-eren) te regelen via een gastouderbureau, kom je in aanmerking voor de financiële tegemoetkoming. Dankzij de subsidie en de lage bureaukosten die GOB Betsie rekent, wordt kinderopvang betaalbaar.

Gastouders in Gemert

Meld je vrijblijvend aan of vraag eerst een offerte op voor de opvang van jouw kind(eren). GOB Betsie ondersteunt jou o.a. met het vinden van een geschikte gastouder in Gemert, maar ook bij het bemiddelen over het tarief voor de opvang en het opstellen van een pedagogisch beleidsplan. Doen zich problemen voor? GOB Betsie is er om je te begeleiden.

Heb je vragen over gastouderopvang in Gemert of wil je weten wat Betsie voor jou en je kind(eren) kan betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie.

Wij zijn je graag van dienst.

Ben je op zoek naar meer informatie of heb je vragen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op via het contact formulier, mail naar info@gast-ouder.nl of bel op 0486 421637.

Wij helpen je graag verder

Gastouderburau Betsie
Heihoekscheweg 2
5363 SB Velp (NB)
t. 0486 - 421 637

Volg ons op:

 

Onze regio's: Noord-Brabant, Limburg & Gelderland