Gastouder Berlicum: zo gevonden met Gastouderbureau Betsie

Ben je op zoek naar een betrouwbare gastouder voor je kinderen in Berlicum? Gastouderbureau (GOB) Betsie staat voor je klaar! Verschillende gastouders uit jouw regio hebben zich bij ons bureau aangesloten. Zij vangen je kinderen met liefde en zorg op professionele wijze op. Sinds 2005 zijn wij een erkend bureau voor gastouderopvang. Al die jaren ervaring zorgen ervoor dat wij snappen dat een goede match van groot belang is. GOB Betsie bemiddelt persoonlijk tussen jou en de perfecte gastouder!

Wat je bij ons kunt verwachten:

 • Persoonlijke bemiddeling
 • Gediplomeerde gastouders
 • Lage bureaukosten
 • Geen inschrijfkosten
 • Geen boeteclausules

Waarom kiezen voor een gastouder in Berlicum?

In Berlicum zijn diverse vormen van professionele, goede kinderopvang beschikbaar. Wel zijn de verschillen tussen deze vormen vrij groot. Zo bestaat de groep bij een kinderdagverblijf vaak uit veel meer kinderen; bovendien zien de kinderen steeds verschillende gezichten door wisselend personeel. Een gastouder daarentegen, biedt kleinschalige opvang in een groep van maximaal 6 kinderen. Het vertrouwde gezicht van de gastouder en de veilige, huiselijke omgeving zorgen ervoor dat je kind gemakkelijk een persoonlijke band kan opbouwen, wat essentieel is voor zijn of haar zelfvertrouwen.

6 steengoede redenen om te kiezen voor een gastouder van GOB Betsie

 • Wij zoeken de juiste gastouder, maar de beslissing is aan jou
 • Kleinschalige opvang (maximaal 6 kinderen)
 • Gastouders zijn vaak flexibeler dan kinderdagverblijven of naschoolse opvang
 • Tijdens vakantie is er vervanging beschikbaar voor de gastouder
 • Wij werken uitsluitend met professionele gediplomeerde gastouders
 • Onze gastouders worden regelmatig pedagogisch bijgeschoold

Kleinschalige opvang voor een gezonde ontwikkeling van het kind

Onderzoek toont aan dat kleinschalige kinderopvang een positieve invloed heeft op de ontwikkeling van kinderen. Over het algemeen voelen kinderen uit de gastouderopvang zich meer ontspannen en zelfverzekerd, en ze zijn minder vaak ziek. Dat komt omdat er vanwege de kleinschaligheid veel minder kans is op besmetting.

Betaalbaarheid van gastouderopvang

Gastouderopvang bij jou in Berlicum is niet alleen praktisch; het is vaak ook de meest betaalbare vorm van kinderopvang. Bovendien kom je, net als bij opvang in een kinderdagverblijf, gewoon in aanmerking voor kinderopvangtoeslag.

Vind jouw gastouder in Berlicum via GOB Betsie

Gastouderbureau Betsie staat voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte gastouder in Berlicum. Daarnaast bemiddelen we niet alleen over het tarief voor de opvang, maar helpen ook bij het opstellen van een pedagogisch beleidsplan. En mochten zich problemen voordoen in de toekomst, dan bieden wij begeleiding.

Contact

Wil je meer informatie over gastouderopvang in Berlicum via GOB Betsie, of ben je benieuwd naar wat wij voor jou en je kind(eren) kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, of meld je direct aan voor een vrijblijvende offerte. Gastouderbureau Betsie: waar de zorg en ontwikkeling van jouw kind centraal staan!

Wij zijn je graag van dienst.

Ben je op zoek naar meer informatie of heb je vragen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op via het contact formulier, mail naar info@gast-ouder.nl of bel op 0486 421637.

Wij helpen je graag verder

Gastouderburau Betsie
Heihoekscheweg 2
5363 SB Velp (NB)
t. 0486 - 421 637

Volg ons op:

 

Onze regio's: Noord-Brabant, Limburg & Gelderland