Gastouder Beek en Donk – Betrouwbare kinderopvang

Welkom bij Gastouderbureau Betsie (GOB Betsie), jouw partner voor kwalitatieve, kleinschalige en betaalbare kinderopvang in Beek en Donk. Als erkend gastouderbureau sinds 2005, streven wij ernaar om jouw kind de best mogelijke zorg te bieden. Onze kinderopvang is gebaseerd op vertrouwen en persoonlijke aandacht en natuurlijk werken wij alleen met professionele, gediplomeerde gastouders in het bezit van een VOG. Onze bemiddeling is altijd op maat. Daarnaast hanteren wij gunstige bemiddelingskosten zonder inschrijfgeld, en boeteclausules zijn niet aan de orde. Onze focus ligt op persoonlijke bemiddeling tussen jou en een geschikte gastouder.

Heb je al een gastouder op het oog? Of wil je dat wij voor je op zoek gaan? Zodra wij een geschikte kandidaat hebben, stellen wij die aan je voor zodat jullie kennis kunnen maken en wensen en verwachtingen kunnen bespreken. Is de klik er toch niet? Dan kijken wij voor je verder.

Waarom kiezen voor een gastouder in Beek en Donk via Betsie?

Of je nu in Beek en Donk woont of werkt, de mogelijkheid om kinderopvang in de buurt te hebben is van onschatbare waarde. Gastouderopvang is altijd kleinschalig en vindt plaats in huiselijke sfeer. Dit zorgt ervoor dat er voldoende ruimte is om een persoonlijke band met jouw kind op te bouwen. In onze gastoudergroepen is er plaats voor maximaal 6 kinderen, wat betekent dat jouw kind altijd de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft.

8 Redenen om voor een gastouder van GOB Betsie te kiezen

  • Jij hebt inspraak in wie voor jouw kind zorgt.
  • Kleinschalige opvang met maximaal 6 kinderen.
  • Minder vaak voorkomende ziektes dankzij kleine groepen.
  • Kinderen voelen zich meer ontspannen en zelfverzekerd in kleinschalige opvang.
  • Onze gastouders bieden vaak meer flexibiliteit dan kinderdagverblijven of naschoolse opvang.
  • Tijdens vakanties is er vervanging beschikbaar voor jouw gastouder.
  • Wij werken uitsluitend met professionele, gediplomeerde gastouders.
  • Onze gastouders blijven zich pedagogisch bijscholen.

Betaalbare kinderopvang bij een gastouder in Beek en Donk

Gastouderopvang is niet alleen praktisch, maar ook de meest betaalbare vorm van kinderopvang. Bovendien kom je in aanmerking voor kinderopvangtoeslag van de Nederlandse overheid wanneer je kinderen opgevangen worden bij één van onze gastouders.

Vind de ideale gastouder voor jouw kind in Beek en Donk

Gastouderbureau Betsie staat voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte gastouder in Beek en Donk. Wij bemiddelen niet alleen over het tarief voor de opvang, maar assisteren ook bij het opstellen van een pedagogisch beleidsplan. Als zich problemen voordoen, zijn wij er trouwens ook om je te begeleiden.

Heb je nog vragen over gastouderopvang in Beek en Donk of wil je ontdekken wat GOB Betsie voor jou en jouw kind(eren) kan betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Bij Gastouderbureau Betsie staat de zorg en ontwikkeling van jouw kind altijd centraal.

gastouderbureau betsie

Wij zijn je graag van dienst.

Ben je op zoek naar meer informatie of heb je vragen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op via het contact formulier, mail naar info@gast-ouder.nl of bel op 0486 421637.

Wij helpen je graag verder

Gastouderburau Betsie
Heihoekscheweg 2
5363 SB Velp (NB)
t. 0486 - 421 637

Volg ons op:

 

Onze regio's: Noord-Brabant, Limburg & Gelderland