Gastouder Barneveld

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar, kleinschalig en betaalbaar adres van een gastouder in Barneveld, dan ben je bij Gastouderbureau Betsie (GOB Betsie) aan het juiste adres.

Al sinds 2005 is GOB Betsie een erkend gastouderbureau. Wij willen jou graag de opvang bieden die jij wenst voor je kind(eren). Kinderopvang die je via ons regelt is vertrouwd en persoonlijk, want de bemiddeling doen wij altijd persoonlijk. Bovendien hanteren wij lage bureaukosten en betaal je aan ons geen inschrijfkosten. Boeteclausules, daar doen wij ook niet aan. Persoonlijke bemiddeling tussen jou en een geschikte gastouder, dat is waar wij voor staan!

Wat is het voordeel van een gastouder in Barneveld?

Wanneer je in Barneveld woont of werkt, is het natuurlijk fantastisch als er voor je kind  of kinderen opvangmogelijkheden in de buurt zijn. Daarbij zijn verschillende vormen van opvang mogelijk. Opvang door een gastouder is altijd kleinschalig en in een huiselijke omgeving. Dat is een groot voordeel, zo is er veel ruimte voor het opbouwen van een persoonlijke band en wordt jouw kind altijd gezien. De groep bestaat namelijk uit maximaal 6 kinderen.

8 goede redenen om voor een gastouder van GOB Betsie te kiezen

  • Jij kiest wie er voor je kindje gaat zorgen
  • De opvang is kleinschalig (maximaal 6 kinderen)
  • Kinderen zijn daardoor ook minder vaak ziek
  • Door kleinschalige opvang voelt het kind zich meer ontspannen en zelfverzekerd
  • Vaak zijn onze gastouders wat flexibeler dan een kinderdagverblijf of naschoolse opvang
  • Tijdens vakanties is vervanging van je gastouder beschikbaar
  • GOB Betsie werkt alleen met professionele en gediplomeerde gastouders
  • Onze gastouders worden doorlopend pedagogisch bijgeschoold

Betaalbare opvang bij een gastouder

Gastouderopvang biedt niet alleen veel praktische voordelen, het is in het algemeen ook de meest betaalbare vorm van kinderopvang. Bovendien kom je bij onze gastouders ook in aanmerking voor de kinderopvangtoeslag van de Nederlandse overheid.

Vind de beste gastouder voor uw kind in Barneveld

Gastouderbureau Betsie helpt u met het vinden van een geschikte gastouder in Barneveld. Daarnaast bemiddelen we over het tarief voor de opvang en helpen we bij het opstellen van een pedagogisch beleidsplan. Doet er zich een probleempje voor? Wij zijn er om je te begeleiden.

Heb je nog vragen over gastouderopvang in Barneveld of wil je weten wat GOB Betsie voor jou en je kind(eren) kan betekenen? Neem dan gerust even contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

gastouderbureau betsie

Wij zijn je graag van dienst.

Ben je op zoek naar meer informatie of heb je vragen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op via het contact formulier, mail naar info@gast-ouder.nl of bel op 0486 421637.

Wij helpen je graag verder

Gastouderburau Betsie
Heihoekscheweg 2
5363 SB Velp (NB)
t. 0486 - 421 637

Volg ons op:

 

Onze regio's: Noord-Brabant, Limburg & Gelderland