gastouder arnhem

Gastouder Arnhem

Ben je op zoek naar een betaalbare, kleinschalige en betrouwbare gastouder in Arnhem of
omgeving? Dan ben je bij Gastouderbureau Betsie (GOB Betsie) aan het juiste adres.

GOB Betsie is een erkend gastouderbureau sinds 2005. Wij hebben een missie: we willen kwalitatieve ondersteuning bieden wanneer het gaat om de opvang van jouw kind(eren). Zowel aan jou als aan de gastouder. Via persoonlijke bemiddeling zorgen wij ervoor dat uw kinderen terecht komen bij een gastouder in een vertrouwde en persoonsgerichte omgeving. De bureaukosten zijn laag, en ook hanteren wij geen inschrijfkosten of boeteclausules.

Voordelen van een gastouder in Arnhem via GOB Betsie

Gastouderopvang is een aantrekkelijk alternatief voor een crèche of voor- en naschoolse opvang. Opvang bij de gastouders  in Arnhem via GOB Betsie vindt namelijk altijd plaats in een huiselijke omgeving en is kleinschalig. Met maximaal 6 kinderen per dagdeel, heeft de gastouder veel ruimte voor het opbouwen van een persoonlijke band met jouw kind. Uiteraard zijn al onze gastouders gediplomeerd; bovendien bieden wij ze ook regelmatig bijscholing aan.

7 redenen waarom je voor GOB Betsie gastouder kiest

  • Je bepaalt zelf wie er voor je kindje gaat zorgen
  • Kleinschalige opvang (maximaal 6 kinderen)
  • Kinderen zijn minder vaak ziek (aanbevolen door artsen bij o.a. prematuur kinderen)
  • Bovendien zijn kinderen zijn meer ontspannen en zelfverzekerd (wetenschappelijk onderzocht)
  • Er is vervanging tijdens vakantie van jouw eigen gastouder
  • Wij werken uitsluitend samen met professionele en gediplomeerde gastouders
  • Er is doorlopend pedagogische bijscholing voor gastouders

Financieel aantrekkelijke kinderopvang in Arnhem

Ook financieel is gastouderopvang via ons GOB een aantrekkelijke optie. Niet alleen hanteren wij lage bureaukosten en rekenen wij geen inschrijfkosten; de kinderopvang toeslag is ook bij ons van toepassing. De Nederlandse overheid stimuleert ouders namelijk om te blijven werken door middel van een toeslag voor kinderopvang. Onder deze toeslag valt ook gastouderopvang. De combinatie van lage bureaukosten, geen inschrijfkosten en de toeslag, wordt deze vorm van kinderopvang nog betaalbaarder voor iedereen.

Gastouder in Arnhem

GOB Betsie ondersteunt jou niet alleen met het vinden van een geschikte gastouder in Arnhem; we bemiddelen ook over het tarief en stellen een pedagogisch beleidsplan op. En zijn er problemen of onvoorziene omstandigheden? Dan is GOB Betsie er om je te begeleiden. Heb je vragen over gastouderopvang in Arnhem of wil je weten wat ons GOB voor jou kan betekenen?

Neem dan contact op voor meer informatie, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Wij zijn je graag van dienst.

Ben je op zoek naar meer informatie of heb je vragen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op via het contact formulier, mail naar info@gast-ouder.nl of bel op 0486 421637.

Wij helpen je graag verder

Gastouderburau Betsie
Heihoekscheweg 2
5363 SB Velp (NB)
t. 0486 - 421 637

Volg ons op:

 

Onze regio's: Noord-Brabant, Limburg & Gelderland