Algemene informatie

Gastouderopvang is een unieke vorm van kinderopvang. Het is kleinschalig zodat ieder kind de aandacht en zorg krijgt die het nodig heeft om zich optimaal te ontwikkelen. Ieder kind is immers uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen manier. Bovendien is gastouderopvang de voordeligste vorm van kinderopvang.

Alle voordelen van gastouderopvang overzichtelijk op een rijtje:
– Gastouderopvang is flexibel en geeft rust.
– Veel persoonlijke aandacht bij de gastouder.
– Gastouderopvang is (vaak) voordeliger.
– Gastouderopvang is professionele opvang.
– Een kind is meer op zijn gemak bij de gastouder.
– Iedere dag hetzelfde gezicht in een huiselijke omgeving.
– Gastouderopvang vindt plaats in een veilige, gezonde en gecontroleerde woning.
– Gastouderopvang is samen spelen en ontdekken.

Recht op kinderopvangtoeslag? Klik hier 

Gastouder zoeken
Vraagouders hebben vaak al een gastouder op het oog. Indien je dit nog niet hebt, vragen wij of een gastouder die bij ons bekend is, bereid is jouw kinderen op te vangen. Hebben wij een geschikte kandidaat, dan stellen wij deze aan je voor. Tijdens dit gesprek maak je kennis met de gastouder en bespreek je samen de wensen en verwachtingen rondom de opvang. Wij vinden het erg belangrijk dat de vraag- en gastouders een klik hebben. Indien deze klik er niet is dan kijken wij verder voor een andere gastouder.

Kwaliteit van de opvang
Gastouderbureau Betsie maakt zich sterk voor de kwaliteit van de opvang. De bij ons geregistreerde gsatouders en vraagouders worden regelmatig voorzien van nuttige informatie en handige tips bij de opvang van de kinderen. Onze organisatie ontvangt daarbij de medewerking van diverse specialisten op het gebied van kinderopvang. Het welzijn en de positieve ontwikkeling van jouw kind staat daarbij voorop.

Een jaarlijkse risico-inventarisatie voor veiligheid en gezondheid op het opvangadres, themabijeenkomsten, EHBO voor kinderen, een oudercommissie, een adequeate klachtenafhandeling, een goedgekeurd pedagogisch plan, deskundige fiscale kennis en de ondersteuning van specialisten op dit vakgebied moet het kwaliteitsniveau van onze organisatie op een hoogwaardig niveau houden.

Wij zijn je graag van dienst.

Ben je op zoek naar meer informatie of heb je vragen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op via het contact formulier, mail naar info@gast-ouder.nl of bel op 0486 421637.

Wij helpen je graag verder

Gastouderburau Betsie
Heihoekscheweg 2
5363 SB Velp (NB)
t. 0486 - 421 637

Volg ons op:

 

Onze regio's: Noord-Brabant, Limburg & Gelderland