Aanbod (aan deze pagina wordt nog gewerkt)

Ben je op zoek naar een geschikte gastouder? Hieronder een overzicht van een aantal gastouders die door ons bemiddeld worden. Niet alle gastouders staan op deze site vermeldt, neem vrijblijvend contact met ons op, wij kunnen ook breder met je meekijken om de gastouder te vinden die aan jouw wensen en behoeften voldoet. We hebben de gastouders onderverdeeld in opvang bij de gastouder aan huis of de opvang bij je in huis.

Opvang bij de gastouder aan huis

Hieronder vind je alle gastouders die kleinschalige kinderopvang in hun eigen huis aanbieden. Niet alle gastouders staan op deze site vermeldt, neem vrijblijvend contact met ons op, wij kunnen ook breder met je meekijken om de gastouder te vinden die aan jouw wensen en behoeften voldoet. Neem dan contact op via 0486-421637 of info@gast-ouder.nl.

Aanbod gastouder die bij de vraagouders willen opvangen

Hieronder vind je alle gastouders die graag opvang bieden bij de vraagouder in huis. Niet alle gastouders staan op deze site vermeldt, neem vrijblijvend contact met ons op, wij kunnen ook breder met je meekijken om de gastouder te vinden die aan jouw wensen en behoeften voldoet. Neem dan contact op via 0486-421637 of info@gast-ouder.nl.

Neem contact met ons op indien je graag in contact wil worden gebracht met een van de gastouders. Wij kunnen dan een kennismakingsgesprek inplannen met 1 of meerdere gastouders om te kijken of er een klik is. We hebben uiteraard ook gezinnen die op zoek zijn naar een leuke gastouder. Zoek jij nog gastkinderen? Kijk naar het aanbod hieronder:

Vraagouder zoekt gastouder

Hieronder vind je de gezinnen waar wij nog een leuke gastouder voor zoeken. Mocht je als gastouder interesse hebben in één van deze aanvragen dan vernemen wij dat graag van je. Neem dan contact op via 0486-421637 of info@gast-ouder.nl.

Wij zijn je graag van dienst.

Ben je op zoek naar meer informatie of heb je vragen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op via het contact formulier, mail naar info@gast-ouder.nl of bel op 0486 421637.

Wij helpen je graag verder

Gastouderburau Betsie
Heihoekscheweg 2
5363 SB Velp (NB)
t. 0486 - 421 637

Volg ons op:

 

Onze regio's: Noord-Brabant, Limburg & Gelderland